Laatste nieuws
Coronamaatregelen (update 12 jan 2021)
Zoals in de persconferentie van dinsdag 12 januari 2021 gemeld zullen de huidige maatregelen gehandhaafd worden tot dinsdag 9 februari 2021.Concreet ...
Jubilarissen in het zonnetje gezet
Het bestuur heeft dit jaar toch even stil gestaan bij de jubilarissen, Joop van de Laar en Peter van den Heuvel (beide 25 jaar lid).Vanawege de COVID-19 ...
Trainers tekenen bij !!
Beide trainers van de VV Holthees-Smakt hebben afgelopen week in overleg met de technische commissie besloten om hun contract te verlengen.          Patrick ...
Spelregels clubcompetitie 2020-2021

De clubcompetitie is om tussen de elftallen een kleine competitie te krijgen en het deelnemen aan activiteiten en/of vrijwilligerswerk te stimuleren.

Aan het begin van het seizoen wordt er in overleg met alle leiders een lijst opgesteld met daarin per elftal de spelers. Deze lijst wordt tijdens het seizoen aangepast indien er spelers bijkomen of vertrekken naar een ander elftal (de punten die deze speler tot op dat moment heeft behaald blijven bij het elftal waar hij/zij speelde).

Hoe kunnen er punten worden verdiend:

- Voetbalresultaten: 1 punt per behaald wedstrijdpunt en 1 punt per gemaakt doelpunt (beide alleen in officiele competitiewedstrijden).

- Activiteiten: 1 punt per activiteit waaraan wordt deelgenomen of wordt meegeholpen met de organisatie ervan.

- Sponsoren: 10 punten per aangeleverde sponsor

- Nieuwe leden: iedereen die een nieuwe speler (speelster) aandraagt ontvangt ook 10 punten.

- Vrijwilligerswerk: voor elke vaste vrijwilligersfunctie (bv leider, bestuurslid, kantine dienst en commissielid) die wordt uitgevoerd ontvangt men 5 punten.

De punten worden toegekend door de organisatie van de clubcompetitie en hierover kan niet worden gediscussieërd. Aan het eind van het seizoen zullen alle punten worden opgeteld en zal er een winnaar worden aangewezen.

De in totaal behaalde punten (van alle elftallen) worden opgeteld en de winnaar krijgt het percentage aan punten dat zij hebben behaald ten opzichte van het totaalaantal punten uitbetaald in munten (consumptiebonnen). Dit aantal wordt berekend door het percentage (in gehele getallen) te nemen van de prijzenpot van 200 munten.