VIOS'38 pakt punten tegen VV Holthees-Smakt

VIOS'38 (Beugen) heeft de wedstrijd in en tegen VV Holthees-Smakt weten te winnen door de fouten die door de thuisploeg werden gemaakt af te straffen.

VV Holthees-Smakt begon slordig aan de wedstrijd, de eerste aanval van VIOS’38 was direct raak. Nadat een hoekschop werd weggegeven belande de bal voor de voeten van de spits van VIOS’38 welke de bal in het doel tikte 0-1. Een paar minuten later kreeg Stef Jansen de bal maar hij tikte de bal te zacht waardoor de keeper kon brengen. Vervolgens golft het spel op en neer de eerste grote kans was vervolgens voor VIOS’38 na een snelle uitbraak werd de bal voor het doel langs geschoten. Na een half uur voetballen kreeg VIOS’38 een vrije trap die op de lat werd geschoten, de spelers van VIOS’38 waren het meest attent en stonden met 3 man vrij voor het doel waar de spits de bal in het doel kon tikken 0-2. In het laatste kwartier van de eerste helft probeerde Holthees het wel maar een aantal uitbraken van VIOS’38 waren gevaarlijk. Na de rust kwam Holthees scherper uit de kleedkamer vanaf het begin wisten ze druk te zetten zonder dat dit echt tot kansen leidde. In de zeventigste minuut wist Ser van Es de bal bij Stef te krijgen maar zijn voorzet kwam net niet bij Boy Jansen aan. Een minuut voor tijd was er nog een uitbraak van VIOS’38 maar Marco wist met de voet nog redding te brengen. Beide partijen waren aan elkaar gewaagd maar de foutjes bij VV Holthees-Smakt werden afgestraft door VIOS’38.

KARAKTERISTIEKEN:

VV Holthees-Smakt – VIOS’38       0-2 (0-2)

Onbekende speler 0-1 (3 min)

Onbekende speler 0-2 (30 min)

Scheidsrechter :   Van Helden (Herkenbosch)

Bijzonderheden: geen