Nederlaag tegen hekkensluiter

VV Holthees-Smakt heeft de uitwedstrijd tegen hekkensluiten Fiducia (De Rips) neit kunnen winnen.

In de openingsfase van deze wedstrijd bij de nummer laatst Fiducia was Holthees niet bij de les.

Hierdoor kreeg de  thuisploeg zeeën van ruimte wat resulteerde in 2 doelpunten in het 1ste kwartier. De 1-0 werd gemakkelijk ingeschoten in de korte hoek dit terwijl Marco Rijnen de bal in de verre hoek verwachte. Binnen 2 minuten kreeg Stef Janssen een dot van een kans maar wist deze niet te verzilveren. Bij de 2-0 doken er 3 aanvallers voor Marco Rijnen op en deze was verslagen. Binnen het half uur lag de 3-0 in de touwen de opgerukte laatste man werd geen stro breed in de weg gelegd en hij schoot de 3-0 op fraaie wijze binnen. Fiducia komt er na 67 minuten gevaarlijk uit en is slagvaardiger wat resulteert in de 4-1. 10 minuten later scoort de thuisclub de 5-1 uit een corner.