Overwinning tegen hekkensluiter

De thuiswedstrijd tegen Menos (Landhorst) werd uiteindelijk met ruime cijfer (4-1) gewonnen, een kwartier voor tijd was het nog 1-1.

Holthees begon sterk aan de wedstrijd na een paar minuten kreeg Bram Pingen de bal maar zijn schot was te zacht. Een paar minuten later kreeg Bram een nieuwe kans maar wist de keeper redding te brengen. In de zestiende minuut wist Stef Janssen de bal aan Max Jost mee te geven hij schoot de bal onder de keeper door het doel in 1-0. Enkele minuten later kreeg Kevin Henissen de bal maar zijn schot ging langs het doel. Na een half uur voetballen was er de eerste kans van Menos maar nadat de speler zo door de verdediging heen kon lopen maar het schot ging net langs de paal. In het laatste kwartier ging het spel op en neer en waren er kleine kansjes voor Menos.

Na de rust is de eerste kans voor Menos en die is ook direct raak. Vanuit een hoekschop kwam de bal bij Pieter Thijssen die de bal in het doel kon tikken 1-1. Vervolgens gaat het een kwartier lang op en neer en veertien minuten voor tijd was  het invaller Marcel Wijnstekers die het doel wist te vinden. Stef wist de bal mee te geven aan Marcel die de bal langs de keeper in het doel kon tikken 2-1. Vervolgens zijn er twee voorzetten van Holthees waar eerste Wilco net niet goed kon koppen en vervolgens kon Stef er net niet bij. In de eenentachtigste minuut belande een hoekschop voor de voeten van Stef en hij schoot de bal hard in het dak van het doel 3-1. In de voorlaatste minuut is er een uitbraak waarbij Stef de bal goed breed gaf aan Kay die de bal in het doel kon schieten 4-1.

STATISTIEKEN:

VV Holthees-Smakt – Menos 4-1 (1-0)

Max Jost 1-0 (16 min)

Pieter Thijssen 1-1 (58 min)

Marcel Wijnstekers 2-1 (76 min)

Stef Janssen 3-1 (81 min)

Kay Wijenberg 4-1 (89 min)

Scheidsrechter :  Grutters (Cuijk)

Bijzonderheden: geen bijzonderheden