Mooi eerbetoon aan Ivo van Tongeren

Op zaterdagavond heeft VV Holthees-Smakt stil gestaan bij het overlijden van Ivo van Tongeren.
Middels een wedstrijd van het elftal waar Ivo in speelde tegen het elftal waarmee hij in 2008 kampioen werd.

IMG 20190908 WA0001 2

Tijdens de opkomst zorgde een sfeeractie met rookfakkels voor extra sfeer, dit maakte de een minuut stilte daarna nog veel indrukwekkender.
Een nichtje van Ivo mocht de aftrap verrichte waarna de twee elftallen er een lekkere wedstrijd van maakte (3-2 overwinning voor het kampioenselftal).
Onder een groots applaus gingen de elftallen na de wedstrijd van het veld af en werd er in de kantine nog nageborreld.

Voor, tijdens en na de wedstrijd was er de mogelijkheid om een donatie te doen voor de vrienden van de Zorggroep waar Ivo zich voor inzette.
Deze donaties worden op een later tijdstip overhandigd aan de vrienden van de zorggroep.

ook "De Gelderlander" was aanwezig en schreef een mooi stuk klik hier.