Thuisnederlaag tegen Leunen

VV Holthees-Smakt heeft de thuiswedstrijd tegen Leunen niet kunnen winnen, door twee keer goed te beginnen wist Leunen de overwiining te pakken (3-4)

Leunen begon sterk aan de wedstrijd en in de vijfde minuut wist Tom Riensema een penalty te benutten 0-1. Een aantal minuten later kreeg Holthees vanuit een hoekschop een klein kansje. In de veertiende minuut belande een hoekschop voor de voeten van Tom Riensema die de bal in het doel schoot 0-2. Na dit doelpunt wist Holthees de wedstrijd in handen te nemen. In de zesentwintigste minuut ging Kay Wijenberg diep en hij legde de bal terug op Robin Arts die de bal in het doel schoot 1-2. Na een half uur spelen probeerde Robin het nog een keer maar via een verdediger en de paal langs het doel. In de vierendertigste minuut weet Holthees gelijk te maken. Kay kreeg de bal, zijn schot werd door de keeper gestopt maar de rebound werd door Max Jost in het doel geschoten 2-2. Een paar minuten later waren er meerdere doelpogingen waarna Daan Coppus de bal in het doel schoot 3-2. Na de rust begon Leuenen weer sterk. In de vijfde minuut kreeg Leunen wederom een penalty en Tom Riensema weet deze weer te benutten 3-3. In de eenenzestigste minuut is er een uitbraak van Leunen die door Thomas Weijs netjes in het doel werd getikt. In het laatste half uur werden er geen kansen gecreëerd en bleef de uitslag zo staan.

STATISTIEKEN:

VV Holthees-Smakt –Leunen (3-2) 3-4

Tom Riensema 0-1 (5 min, pen)

Tom Riensema 0-2 (14 min)

Robin Arts 1-2 (26 min)

Max Jost 2-2 (34 min)

Daan Coppus 3-2 (3-2 min)

Tom Riensema 3-3 (50 min, pen)

Thomas Weijs 3-4 (61 min)

Scheidsrechter : Van de Groes (Schaijk)

Bijzonderheden: geen