Oude bekende nieuwe trainer VV Holthees-Smakt

Op zondag 8 december 2019 is tijdens het winterstopfeest bekend gemaakt dat Patrick Wijnen de nieuwe trainer wordt voor het seizoen 2020-2021.

Patrick Wijnen is geen onbekende voor de vereniging, na zijn jeugdopleiding bij Volharding (Vierlingsbeek) maakte hij de overstap naar VV Holthees-Smakt waar hij vele jaren in het eerste keepte met als hoogte punt het kampioenschap van 2007-2008.

Na zijn actieve carriere als keeper is Patrick als trainer aan de slag gegaan bij Volharding waar hij ook zijn trainersdiploma behaalde.
De afgelopen jaren heeft hij daar diverse jeugdelftallen getraind.

Na diverse gesprekken met de Technische commissie van VV Holthees-Smakt en Volharding heeft hij besloten om het komend seizoen bij VV Holthees-Smakt aan de slag te gaan.

IMG 1009 2

Ondertekenen van het trainerscontract door Patrick Wijnen (midden) onder toeziende ogen van Thijs Peeters (penningmeester, links) en Noud Creemers (Voorzitter, rechts).

Namens de gehele vereniging wensen wij Patrick veel succes.

Het bestuur van VV Holthees-Smakt