Noud Cremers stopt als voorzitter

Aan de leden en vrijwilligers van v.v. Holthees-Smakt.

Nadat ik voor me zelf tot de conclusie kwam, dat ik moeite had om me nog te motiveren om mijn taken als voorzitter van deze mooie club uit te voeren, heb ik de beslissing genomen om te stoppen als voorzitter van v.v. Holthees-Smakt. Dit doe ik met pijn in mijn hart, maar deze club verdient een voorzitter die wel voor de volle 100%, zijn taken vervult. Ik kan met genoegen terugkijken op een mooie periode, waarin ik jullie heb mogen dienen.

Hierbij wil ik van de gelegenheid gebruik maken, om alle vrijwilligers van v.v. Holthees-Smakt te bedanken. Zonder jullie was de club niet die mooie, warme vereniging die het nu is. Een club met een mooie uitstraling, met een mooie en goed onderhouden accommodatie. Een thuis voor iedereen met een blauw-wit hart.

Ook wil ik de leden van het bestuur bedanken voor alle steun, die ze mij hebben gegeven, om deze taak te kunnen vervullen. Het was prettig om met hen samen te werken.

Ik wens v.v. Holthees-Smakt alle goeds voor in de toekomst.

Met een nieuwe voorzitter, die er vol voor kan gaan. Geef hem de steun, die ik ook van jullie heb mogen ondervinden.

Ik zal in de toekomst zeker nog op sportpark “De Halt” te zien zijn, maar dan alleen nog als supporter.

v.v. Holthees-Smakt heeft een speciaal plekje in mijn hart.

Bedankt voor deze onvergetelijke tijd.

Noud Cremers