Patrick Wijnen langer bij VV Holthees-Smakt

Na de wedstrijd van VV Holthees-Smakt tege SVS heeft Patrick Wijnen bij de spelers bekend gemaakt dat hij nog een seizoen langer door gaat.

foto Patrick Wijnen 2

Het bestuur en Patrick Wijnen hebben overeenstemming bereikt om nog een jaar met elkaar door te gaan. De samenwerking tussen beide gaat naar alle tevredenheid en ook de spelersgroep wil ook nog graag door met Patrick als trainer

De oefenmeester uit Holthees is momenteel bezig met zijn derde seizoen bij V.V. Holthees-Smakt wat uitkomt in de 5e klasse-D.
Het team presteert goed onder hoofdtrainer Wijnen. De spelersgroep en de trainer zijn beide ambitieus en willen graag de prestaties van de afgelopen drie jaar verder ontwikkelen. In de huidige spelersgroep zit een mooie combinatie van ervaring en talent. Er heerst een gevoel dat er nog meer uit deze groep te halen is.

We kijken vol vertrouwen uit naar de hervatting van het huidige seizoen en het komende seizoen en hopen dat de ambities van de trainer, technische staf en spelersgroep tot mooie resultaten zal leiden.