Ruime overwinning

De thuiswedstrijd tegen SVS werd ruim gewonnen (4-1), VV Holthees-Smakt was duidelijk de sterkste ploeg van de twee.

Direct in de derde minuut is er een grote kans voor VV Holthees-Smakt, een voorzet van Stef Janssen wordt door Wilco Stiphout na een stuit op de grond over het doel gekopt. Een minuut later is er een schotje van SVS maar Marco Rijnen weet redding te brengen. Na tien minuten voetballen probeert Ser van Es het met een leep balletje maar de keeper weet de bal net over het doel te tikken. De hoekschop werd door Ruud Janssen over het doel gekopt. In de twaalfde minuut krijgt Stef de bal rond de vijfentwintig meter, hij dribbelt een stuk richting de 16 meter en haalt daar uit en schiet raak 1-0. In de direct daarop volgen de minuut letten ze even in de verdediging van VV Holthees-Smakt niet op en kan SVS er nog met de punt van de schoen tussen maar de bal rolt langs het doel. Na een half uur voetballen neemt Ser een vrije trap maar de keeper weet deze met moeite de bal te pareren. Vier minuten voor de rust wist SVS gelijk te maken, een vrije trap wordt in eerste instantie weggekopt maar beland voor de voeten van Ruben Jakobs die ineens uithaalt en raak schiet 1-1. Na de rust krijg VV Holthees-Smakt direct een vrije trap, Ser neemt deze maar de keeper redde. Enkele minuten later gaf Boy Janssen de bal goed voor bij de tweede paal waar Wilco de goed kopte maar net langs de eerste paal. In de zevenenvijftigste minuut komt de bal voor het doel waar Wilco de bal bij de tweede paal binnen kon tikken 2-1. In de zevenenzestigste minuut wordt Kay Wijenberg diep gestuurd waar hij de bal goed meeneemt, de keeper omspeelt en scoor 3-1.  Vier minuten voor tijd kwam een vrije trap van Ser via Wilco voor de voeten van Kay die beheerst de bal langs de keeper in het doel wist te tikken 4-1. VV Holthees-Smakt was de sterkste van de twee ploegen zonder dat dit in de eerste helft eruit kwam. In de tweede helft werd het krachtverschil ook in de score duidelijk.

STATISTIEKEN:

VV Holthees-Smakt – SVS  (1-1)

Stef Janssen 1-0 (12 min)

Ruben Jakobs 1-1 (41 min)

Wilco Stiphout 2-1 (57 min)

Kay Wijenberg 3-1 (67 min)

Kay Wijenberg 4-1 (86 min)

Bijzonderheden: geen